11 Instagramaccounts die je moet volgen

InstagramNood aan inspiratie of gewoon even wegdromen bij prachtige foto’s? Dan ben je ongetwijfeld fan van Instagram. Hier zijn enkele van mijn favoriete Instagramaccounts!

Foodporn

The Scran Line

Ik ontdekte Nick van The Scran Line via zijn Youtubekanaal. Hij startte met cupcakes en creëert intussen ook taarten en macarons die echte kunstwerken zijn.

Naturally.jo

Wie zegt dat veganistisch eten saai is? De 16-jarige (!) Jose van Naturally.jo bewijst het tegendeel met zijn schattige en kleurrijke zoetigheden.

Tattoos

Nessaaa

Hou je net als ik van bloementattoos? Dan moet je Vanessa volgen. Vooral de dagelijkse stories waar ze haar fleurige ontwerpen deelt, zijn mindblowing.

NoraDhu tattoo

Deze Belgische tattoo artist heeft een unieke stijl en ontwerpt prachtige tattoos. Zelf heb ik geen tattoo van haar. Maar wie weet wat de toekomst brengt?

Interieur

Styled by Sabine

Blogger en stylist Sabine post foto’s van haar eclectische interieur waarbij planten nooit ver weg zijn. Ben ik de enige die jaloers is?

Juudithhome

Ook Judith is blogger en stylist maar haar stijl is net iets anders. De rode draad doorheen haar foto’s is (nogal ironisch) blauw. Veel licht, blauwe tinten en accenten van hout = een prachtinterieur.

Merken

Ikea

Mensen die klagen dat meubels van Ikea geen echte meubels zijn, hebben gewoon ongelijk. Eerlijk? Ik ben helemaal fan van Ikea en van zijn Instagramfeed!

Lush

Als ik een voorbeeld moet geven van een merk dat Instagram helemaal juist gebruikt, is het Lush. Een leuke extra: Lush is ethisch ook dik in orde. Dat kan niet anders dan mooie plaatjes opleveren.

Andere

Musketon

Elke Belgische grafisch vormgever kent Musketon. Maar je hoeft geen graficus te zijn om het werk van Bert te bewonderen. Die details!

Dierenasiel Gent

Wat is een Instagramfeed zonder schattige foto’s van dieren? Niks! Daarom verdient Dierenasiel Gent ook een mooie plaats in deze lijst.

Lebackpacker

Johan Lolos van Lebackpacker doet je even wegdromen met zijn foto’s van de mooiste plekken op aarde. Zijn Instagramfeed is de definitie van wanderlust.

Ps. Ik werk met geen van deze personen samen. Ik fangirl enkel vanop een afstandje.

Dit zijn natuurlijk maar enkele van de vele getalenteerde Instagrammers. Wat is jouw must-follow Instagramaccount?

En euh.. Volg je mij al op Instagram? Snel daarheen! 

2 Comments
  1. Dank je voor de tips. Van naturally.jo en The Scran Line valt mijn mond open. Prachtige kleuren, lekker bovendien. Idd om te volgen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: