Life update + mijn week in foto’s

Ik kan bijna niet geloven dat ik intussen al meer dan drie maanden aan het bloggen ben. Het lijkt misschien niet zo lang maar in die tijd is er heel wat veranderd. Ik ben intussen afgestudeerd, voltijds aan het werk en op zoek naar een appartement voor mijn vriend en mij. Druk, druk, druk dus!

Die overgang is best wel wennen. Plots moeten inkopen in het weekend of ‘s avonds gebeuren en tot middernacht naar series kijken is ook niet zo handig meer. Ik ben dus volop bezig met aanpassingen in mijn weekplanning en levensstijl. Daarom nodig ik jullie deze week uit om een kijkje te nemen in mijn leven. Een eigen reality tv-reeks leek me een beetje te veel van het goede dus legde ik mijn week vast in foto’s.

Ik heb het gevoel dat mijn week start op zondag omdat ik me dan klaarmaak voor de werkweek. Dat is dus waar we starten!

zondag

lunch prepping

Op zondag doe ik meestal boodschappen voor de eerste dagen van de week. Met die boodschappen maak ik dan al lunch voor maandag en dinsdag. Hoe ik dat doe, lees je hier. Mmm, niks lekkerder dan zelfgemaakte lunch tijdens de middagpauze!

maandag

week in foto's

week in foto's

Tijd voor de eerste werkdag van de week. Als er geen regen op komst is, fiets ik naar het werk. Zo heb ik mijn dagelijkse portie beweging en het is ook snel, goedkoop en ecologisch. Ik ben er zo ook veel sneller dan met de bus en tegen een kwartiertje extra slaap zeg ik geen nee.

Op mijn bureau ligt meestal een notitieboekje, pen, laptop, bril, een fles water en snacks. Om esthetische redenen lagen de snacks net buiten beeld. Het waren rijstkoeken, mijn verslaving.

dinsdag

week in foto's

Enkele dagen per week komt er bij mijn kantoor een ijskar langs. Aangezien het best wel druk was op dinsdag beloonde ik mezelf met een waterijsje.

woensdag

Woensdag was een gewone dag op het werk. ‘s Avonds bezocht ik een appartement maar daar leek het me beter om geen foto’s te nemen. Geen foto’s voor woensdag dus, sorry!

donderdag

week in foto's

Donderdag gingen ik en mijn collega’s na het werk naar Bar Oswald voor after-work drinks. Gezellig babbelen en een lekkere cocktail, dat wil ik vaker doen.

vrijdag

week in foto's

week in foto's

Vrijdag vierden mijn vriend en ik dat we die dag twee jaar samen waren. We gingen samen eten bij Eat, Love, Pizza in Gent. Mijn glutenvrije pizza was superlekker en ook mijn vriend was enthousiast over zijn pizza. Echt een aanrader dus!

zaterdag

week in foto's

week in foto's

Op zaterdag ging ik samen met mijn ouders en zus de verjaardag van mijn opa vieren. Dat deden we door samen te gaan eten. Erna gingen mijn mama, zus en ik nog even winkelen in het centrum van Gent. Aangezien ik zowel kieskeurig als zuinig ben, kocht ik maar één ding, maar daar ben ik wel heel tevreden van. Ik toon het jullie nog wel eens! Hou mijn Instagram maar in de gaten. 😉

Nu weten jullie alles over mijn week, maar waar zijn jullie zoal mee bezig? Ik lees het graag in de comments!

No Comments Yet

Leave a Reply