Freebie: 4 citaten om je te motiveren

citaten

Ik kon deze week een oppepper gebruiken dus trok ik naar Pinterest voor wat  motivatie. Ik raakte geïnspireerd door de vele mooie citaten en besloot er zelf een paar op papier te zetten. Met brush pens schreef ik mijn vier favoriete citaten uit en hing ze daarna op aan de muur. Daar zie ik ze nu elke dag om altijd vrolijk en gemotiveerd te blijven.

Kan jij ook wat motivatie gebruiken? Download deze afbeeldingen dan onderaan en print ze uit. Hang ze op waar je ze elke dag zal zien: op je slaapkamerdeur, in de hal, …

citaten

Hier moet ik mezelf af en toe aan herinneren. Met “ik kan dat niet” te denken kom je nu eenmaal niet ver. Probeer jezelf dan een schop onder je kont te geven en te geloven dat je sterker bent dan je denkt. Dit is zo belangrijk om te onthouden dat ik gouden letters gebruikte!

citaten

Verre reizen en grote avonturen zijn fantastisch. Daar is geen twijfel over. Maar daar is ook niet altijd tijd voor. Elke dag genieten van kleine dingen is dus de boodschap. Hier zijn enkele dingen waar ik vrolijk van word en jij waarschijnlijk ook:

  • de zon die schijnt
  • gezellig afspreken met vrienden
  • lekker eten koken
  • op je favoriete nummer dansen alsof je Beyoncé bent
  • knuffelen met je huisdieren (ik ben een beetje een catlady, oké?)

Probeer dus ook te genieten van kleine, gelukkige momenten doorheen je dag.

citaten

Zoals ik hierboven al zei moet je genieten van alle leuke momenten in je leven. Materiële dingen kunnen leuk zijn maar maken niet het gelukkigst. Herinneringen aan alle leuke dingen die je al hebt gedaan blijven voor eeuwig, die nieuwe sneakers niet (jammer genoeg).

citaten

Ook dit citaat herinnert je aan hoe sterk je bent. Je bent geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en dat mag iedereen weten.

Download hier de citaten.

Wat is jouw favoriete citaat? Laat het me weten in de comments. Als jij deze afbeeldingen aan jouw muur hangt, laat me dat dan zeker zien door me te taggen op Facebook of Instagram.

 

No Comments Yet

Leave a Reply